Gebruikersreacties

Welkom op de website van Pierre Heldens

De Reader Chemisch rekenen voor vo is al een paar jaar verkrijgbaar. Ze wordt regelmatig gedownload en blijkens de reacties die ik ontvang ook in de klas toegepast. Daar ben ik blij mee.

 

Een paar reacties van gebruikers:

 

J.B. (Rotterdam): Gisteravond heb ik uw Reader Chemisch Rekenen ontdekt. Ik ben er erg enthousiast over en ik heb hem vandaag in mijn VWO-6 klas laten zien. Een groot aantal leerlingen wil er mee gaan werken en willen graag het antwoordmodel hebben.

 

N.B. (Ede): Met veel plezier maak ik op mijn school (…) gebruik van de handleiding chemisch rekenen. Graag zou ik ook het antwoordmodel ontvangen.

 

P.K. (Barneveld): via een collega kreeg ik de tip over uw reader waarin het chemisch rekenen goed gestructureerd wordt aangeboden. Zelf gebruiken wij NOVA en daarin staat het rekenen nogal verspreid (en soms te compact). Wij zijn erg enthousiast over de reader en willen deze aanbieden aan onze leerlingen VWO bovenbouw.

 

R.T. (Eindhoven): Onlangs stuurde (...) mij de link naar jouw website met de reader ‘Chemisch Rekenen voor het VO’ en ik heb deze met belangstelling doorgenomen. Momenteel verzorg ik in het derde leerjaar van niveau 4 de lessen chemisch rekenen en jouw reader sluit daar zeer goed op aan. Ik wil deze dan ook in originele staat gaan gebruiken.

 

F.v.A. (Tilburg): Graag wil ik je ook nog complimenteren met het mooie dictaat Chemisch rekenen in het VO, up-to-date, bijgewerkt zelfs met het tijdvak 2016-I. Is het mogelijk dat ik op school (...) gebruik maak (natuurlijk onder vermelding) van jouw voorbeelden/opgaves uit het dictaat? Graag bestel ik voor school (...) ook een antwoordmodel.

 

G. de H.-K. (Amersfoort): Via een collega ben ik op uw website met de reader chemisch rekenen voor het vo terechtgekomen.

Ik ben van plan deze in mijn les te gaan gebruiken. Ik moet eerlijk bekennen dat ikzelf als docent rekenen heb geleerd via verhoudingstabellen en dat dus ook aan mijn leerlingen leer. Nu wil ik dat graag gaan omzetten naar groothedenrekenen.

 

R. A. (Houten): In het Atheneum wordt jouw boekje door een aantal examenleerlingen gebruikt voor herhalen en verdiepen. Ik heb jouw boekje in 5-voud in het lokaal en dat wordt gebruikt op mijn aanwijzing. Graag wil ik de antwoorden bij het boek dat je publiceert op de site.